AUTO

Direct naar het aanvraagformulier?

Een integrale ‘Verkeerspolis’ volgens het ALL-RISK-principe: “Alle niet-uitgesloten juridische geschillen, zijn gedekt.”:
algemene tussenkomst in rechtsbijstand vanaf de aankoop van het voertuig tot en met de verkoop van het voertuig.

 

Waarborgen

Rechtsbijstand ALL RISK (Alle contractuele geschillen, arbeidsrechtbank bij ongeval, dekking .voor een opgefokte bromfiets, joy-riding, rijverbod, vervolging met of zonder verkeersongeval, …) Wereldwijde dekking,Geen vereist minimumgeschil. De ALL-Risk-rechtsbijstand bevat volgende waarborguitbreidingen: – De insolventie van aansprakelijke derden – De borgstelling – De expertisekosten bij aankoop van een 2de hands voertuig – Repatriëring – Het voorschot op schadevergoeding (buitenland en België) – Het voorschot op de vrijstelling van de polissen B.A.

Rechtsbijstand voor:

  • bestuurder
  • gratis vervoerde inzittenden
  • gratis vervoerde goederen
  • Rechtsbijstand voor de gezinsleden als – voetganger – fietser – inzittende in andermans voertuig – bestuurder van andermans voertuig

Speciale DAS formule – Rechtsbijstand ‘Bestuurder’

Als u geen eigenaar bent van een voertuig, kunt u uw verkeersrisico als bestuurder ook verzekeren.

Uitleg verzekerde waarborgen

D.A.S. DE PIONIER IN RECHTSBIJSTAND

UW RECHTSBIJSTAND CONSUMENT UW RECHTSBIJSTAND 4 FORMULES
VERZOEK OM RECHTSBIJSTAND

VERZOEK OM RECHTSBIJSTAND

Welke zijn de wachttijden?
INFORMATIEFOLDERS

INFORMATIEFOLDERS

Bekijk de informatiefolders
VOORWAARDEN

VOORWAARDEN

Bekijk de voorwaarden

Conflictenrechtsbijstandverzekering afsluiten?

HBG

Financiële dienstverlening BVBA

werkt ook samen met:

Wij zijn een onafhankelijke verzekeringsmakelaar.

© 2022 HBG.

Wat is de meerwaarde van een onafhankelijke verzekeringsmakelaar?

De onafhankelijkheid van een verzekeringsmakelaar biedt heel wat voordelen voor u als klant. De makelaar werkt zonder enige binding met een verzekeringsmaatschappij. Dat wil zeggen dat hij u  goede polissen en tarieven op de markt kan aanbieden.

De neutraliteit van de verzekeringsmakelaar
Wil u neutraal verzekeringsadvies op maat van uw persoonlijke of professionele behoeften? Dan is de verzekeringsmakelaar de aangewezen partij. Hij is op geen enkele manier gebonden aan een verzekeringsmaatschappij. Meer nog: exclusiviteit is voor erkende makelaars absoluut verboden. In zijn zoektocht naar een goede polis kan de makelaar dus heel wat verzekeringsmaatschappijen afgaan. Hij kent de markt dan ook door en door, en weet perfect welke maatschappijen voor welk type verzekering de beste prijs-kwaliteit bieden.

De verzekeringsmakelaar: een objectieve partner, ook bij schadegevallen
Het belang van een objectieve partij is niet enkel van belang tijdens de onderhandelingsfase met verzekeringsmaatschappijen, maar ook bij schadegevallen. Bij een woningbrand of een auto-ongeval, bijvoorbeeld, zal de makelaar steeds proberen het onderste uit de kan te halen voor zijn klanten.

Conclusie: wil u onafhankelijk advies en maatwerk voor uw verzekeringen? Doe dan een beroep op een verzekeringsmakelaar.

HBG Financiële Dienstverlening BVBA is een verzekeringsmakelaar die samenwerkt met D.A.S. Rechtsbijstand. HBG Financiële Dienstverlening BVBA bekend bij FSMA onder nummer 0834456356