CONTACT

CONTACT

Contact

HBG Financiële Dienstverlening BVBA
De Keyserlei 58-60 Bus 19
2018 Antwerpen

Verzekeringsmakelaar, ingeschreven in het FSMA register onder ondernemersnummer 083445635

14 + 6 =

—————-

Dit contact formulier kunt u alleen gebruiken voor vragen over nieuwe D.A.S. Rechtsbijstandsverzekeringen, die men online zou kunnen afsluiten via www.een-rechtsbijstand.be

Ook voor inhoudelijke vragen over de website kunt u hier terecht.

Uiteraard vertrouwde bestaande relaties van :

HBG Financiële Dienstverlening BVBA
De Keyserlei 58-60 Bus 19
2018 Antwerpen

Kunnen wel hun Adres- en Poliswijzigingen 24/7 via ons algemene e-mail adres info@eenverzekering.be o.v.v. Naam, Adres, Postcode, Plaats en Polisnummer aan ons doorgeven.

 

Andere vragen / zaken en of adres- of poliswijzigingen worden door ons NIET in behandeling genomen. Ga daarvoor naar uw vertrouwde verzekeringsmakelaar.

—————-

HBG Financiële Dienstverlening BVBA is als verzekeringsmakelaar ingeschreven bij de FSMA onder ondernemersnummer 083445635

VERZOEK OM RECHTSBIJSTAND

VERZOEK OM RECHTSBIJSTAND

> Welke zijn de wachttijden?
> Wat is de verjaringstermijn?
VERGOEDING INFO

VERGOEDING INFO

> Informatiefolder

 

VOORWAARDEN

VOORWAARDEN

>wat zijn de voorwaarden?

Conflictenrechtsbijstandverzekering afsluiten?

HBG

Financiële dienstverlening BVBA

werkt ook samen met:

Wij zijn een onafhankelijke verzekeringsmakelaar.

© 2022 HBG.

Wat is de meerwaarde van een onafhankelijke verzekeringsmakelaar?

De onafhankelijkheid van een verzekeringsmakelaar biedt heel wat voordelen voor u als klant. De makelaar werkt zonder enige binding met een verzekeringsmaatschappij. Dat wil zeggen dat hij u  goede polissen en tarieven op de markt kan aanbieden.

De neutraliteit van de verzekeringsmakelaar
Wil u neutraal verzekeringsadvies op maat van uw persoonlijke of professionele behoeften? Dan is de verzekeringsmakelaar de aangewezen partij. Hij is op geen enkele manier gebonden aan een verzekeringsmaatschappij. Meer nog: exclusiviteit is voor erkende makelaars absoluut verboden. In zijn zoektocht naar een goede polis kan de makelaar dus heel wat verzekeringsmaatschappijen afgaan. Hij kent de markt dan ook door en door, en weet perfect welke maatschappijen voor welk type verzekering de beste prijs-kwaliteit bieden.

De verzekeringsmakelaar: een objectieve partner, ook bij schadegevallen
Het belang van een objectieve partij is niet enkel van belang tijdens de onderhandelingsfase met verzekeringsmaatschappijen, maar ook bij schadegevallen. Bij een woningbrand of een auto-ongeval, bijvoorbeeld, zal de makelaar steeds proberen het onderste uit de kan te halen voor zijn klanten.

Conclusie: wil u onafhankelijk advies en maatwerk voor uw verzekeringen? Doe dan een beroep op een verzekeringsmakelaar.

HBG Financiële Dienstverlening BVBA is een verzekeringsmakelaar die samenwerkt met D.A.S. Rechtsbijstand. HBG Financiële Dienstverlening BVBA bekend bij FSMA onder nummer 0834456356