Via ons al onafhankelijk verzekeringsmakelaar kunt u ook terecht voor al uw consumentenkredieten en verzekeringen voor bedrijven, particulieren en zelfstandigen.
Wij zijn online te bereiken via de volgende websites :

www.eenverzekering.be
www.een-rechtsbijstand.be
www.sluitreisverzekeringkorting.be
www.uitvaart-verzekeringen.be

www.eenverzekering.be
Eenverzekering.be is dé plek waar u al onze verzekeringen kunt bekijken en u direct diverse verzekeringen kunt aanvragen.
Of het nu gaat om een autoverzekering, familiale, hospitalisatieverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, inboedel- en woningverzekering, pechhulp-verzekeringen of rechtsbijstandverzekering: hier vindt u altijd een onafhankelijke aanbod van de verschillende verzekeraars.

www.een-rechtsbijstand.be
Via deze site kunt u online een D.A.S. Benefisc Rechtsbijstandsverzekering voor particulieren online aanvragen.

www.sluitreisverzekeringkorting.be
Via deze site kunt u online een AXA Assistance Reisbijstand Verzekering, Cigna Internationale Ziektekosten Verzekering, Europ Assistance Reisverzekering , VAB Reisbijstand, Pechhulp verzekering, pechverhelping, bijstand voertuig, een reisverzekering of via Expat & Co een Expat of een Schengen verzekering aanvragen.

4 + 14 =

VERZOEK OM RECHTSBIJSTAND

VERZOEK OM RECHTSBIJSTAND

Welke zijn de wachttijden?
INFORMATIEFOLDERS

INFORMATIEFOLDERS

Bekijk de informatiefolders
VOORWAARDEN

VOORWAARDEN

Bekijk de voorwaarden

Conflictenrechtsbijstandverzekering afsluiten?

HBG

Financiële dienstverlening BVBA

werkt ook samen met:

Wij zijn een onafhankelijke verzekeringsmakelaar.

© 2022 HBG.

Wat is de meerwaarde van een onafhankelijke verzekeringsmakelaar?

De onafhankelijkheid van een verzekeringsmakelaar biedt heel wat voordelen voor u als klant. De makelaar werkt zonder enige binding met een verzekeringsmaatschappij. Dat wil zeggen dat hij u  goede polissen en tarieven op de markt kan aanbieden.

De neutraliteit van de verzekeringsmakelaar
Wil u neutraal verzekeringsadvies op maat van uw persoonlijke of professionele behoeften? Dan is de verzekeringsmakelaar de aangewezen partij. Hij is op geen enkele manier gebonden aan een verzekeringsmaatschappij. Meer nog: exclusiviteit is voor erkende makelaars absoluut verboden. In zijn zoektocht naar een goede polis kan de makelaar dus heel wat verzekeringsmaatschappijen afgaan. Hij kent de markt dan ook door en door, en weet perfect welke maatschappijen voor welk type verzekering de beste prijs-kwaliteit bieden.

De verzekeringsmakelaar: een objectieve partner, ook bij schadegevallen
Het belang van een objectieve partij is niet enkel van belang tijdens de onderhandelingsfase met verzekeringsmaatschappijen, maar ook bij schadegevallen. Bij een woningbrand of een auto-ongeval, bijvoorbeeld, zal de makelaar steeds proberen het onderste uit de kan te halen voor zijn klanten.

Conclusie: wil u onafhankelijk advies en maatwerk voor uw verzekeringen? Doe dan een beroep op een verzekeringsmakelaar.

HBG Financiële Dienstverlening BVBA is een verzekeringsmakelaar die samenwerkt met D.A.S. Rechtsbijstand. HBG Financiële Dienstverlening BVBA bekend bij FSMA onder nummer 0834456356