POLISVOORWAARDEN

Polisvoorwaarden

Polisvoorwaarden D.A.S. Rechtsbijstandverzekeringen

De D.A.S.-polissen zijn samengesteld uit drie soorten voorwaarden :

> De algemene voorwaarden : deze geven informatie over de algemene tussenkomsten en over de rechten en plichten van de verzekeringsnemer en van D.A.S.

> De bijzondere voorwaarden : ze geven een overzicht van financiële details, zoals interventieplafonds, minimumgeschillen, enz.

> De speciale voorwaarden : hierin krijgt u de omschrijving van de dekkingen en waarborgen, uitsluitingen, enzovoort. U vindt er ook de nodige omschrijvingen en toelichtingen. Deze speciale voorwaarden gelden voor standaardpolissen, polissen op maat of polissen voor specifieke doelgroepen.

 

Dekking vergelijken?

Conflictenrechtsbijstandverzekering afsluiten?

HBG

Financiële dienstverlening BVBA

werkt ook samen met:

Wij zijn een onafhankelijke verzekeringsmakelaar.

© 2022 HBG.

Wat is de meerwaarde van een onafhankelijke verzekeringsmakelaar?

De onafhankelijkheid van een verzekeringsmakelaar biedt heel wat voordelen voor u als klant. De makelaar werkt zonder enige binding met een verzekeringsmaatschappij. Dat wil zeggen dat hij u  goede polissen en tarieven op de markt kan aanbieden.

De neutraliteit van de verzekeringsmakelaar
Wil u neutraal verzekeringsadvies op maat van uw persoonlijke of professionele behoeften? Dan is de verzekeringsmakelaar de aangewezen partij. Hij is op geen enkele manier gebonden aan een verzekeringsmaatschappij. Meer nog: exclusiviteit is voor erkende makelaars absoluut verboden. In zijn zoektocht naar een goede polis kan de makelaar dus heel wat verzekeringsmaatschappijen afgaan. Hij kent de markt dan ook door en door, en weet perfect welke maatschappijen voor welk type verzekering de beste prijs-kwaliteit bieden.

De verzekeringsmakelaar: een objectieve partner, ook bij schadegevallen
Het belang van een objectieve partij is niet enkel van belang tijdens de onderhandelingsfase met verzekeringsmaatschappijen, maar ook bij schadegevallen. Bij een woningbrand of een auto-ongeval, bijvoorbeeld, zal de makelaar steeds proberen het onderste uit de kan te halen voor zijn klanten.

Conclusie: wil u onafhankelijk advies en maatwerk voor uw verzekeringen? Doe dan een beroep op een verzekeringsmakelaar.

HBG Financiële Dienstverlening BVBA is een verzekeringsmakelaar die samenwerkt met D.A.S. Rechtsbijstand. HBG Financiële Dienstverlening BVBA bekend bij FSMA onder nummer 0834456356